Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3

YhteystiedotPalvelutKattava vihersisustuspalveluiden tuottaja

Foriame Oy on vihersisustuksen ammattilainen, joka tarjoaa mm. seuraavia palveluja:

- silkki- ja viherkasvit
- vihersisustus ja –rakentaminen
- pihatyöt ja –suunnittelu
- viherkasvien huolto- ja hoitosopimukset

Silkki- ja viherkasvit

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä kasveja, jotka sopivat paikkoihin, joissa elävät kasvit eivät menesty tai niiden huoltaminen on vaikeaa. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helposti hoidettavia. Ne voidaan pitää helposti puhtaana jo pelkällä vedellä. Laajasta silkkikasvi- ja silkkikukkavalikoimastamme löytyvät muihin tilan sisustuselementteihin ja vaikeisiin olosuhteisiin, kuten vaikkapa suoraan auringonvaloon, soveltuvat vaihtoehdot.

Viherkasvit ovat olennainen osa tilojen vihersisustamista. Viherkasveilla luodaan viihtyisyyttä ja näyttävyyttä eri tiloihin. Niistä on viihtyisän ympäristön lisäksi hyötyä myös terveydelle: ne tuottavat ilmaan happea ja kosteuttavat sekä puhdistavat ilmaa. Valikoimistamme löytyvät monipuoliset ja laadukkaat viherkasvit erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään viherkasvien valinnassa tiloihinne. Meiltä saa myös vihersisustussuunnittelua, jolla varmistat, että vihersisustus soveltuu tilan muihin sisustuselementteihin, palvelee pitkään ja pysyy helppohoitoisena.

Vihersisustus ja –rakentaminen

Vihersisustuksen tarkoituksena on parantaa tilan yleisilmettä. Viherkasvit tuovat toimistoihin pehmeyttä ja tyylikkyyttä. Upealla vihersisustuksella ja näyttävillä istutuskokonaisuuksilla luodaan vaikuttava ja lämminhenkinen yleisilme, joka varmasti jää myös vierailijoiden mieleen. Tarvitsitpa vastaanottotiskille pientä kukkaistutusta tai odotusaulaan upeaa katseenvangitsijaa, Foriame toteuttaa ne tyylillä.

Viherrakentamisella tarkoitetaan laajempaa pihatyötä, johon liittyy usein kasvillisuuden lisäksi aidan rakentamista, kivitöitä ja leikkivälineiden asentamista. Foriame tarjoaa ammattitaidolla tehtyjä viherrakennusratkaisuja ja -suunnitelmia. Tarvittaessa puoleemme voi kääntyä myös konsultointitarpeissa.

Pihatyöt ja -suunnittelu

Foriame on myös taitava tekijä pihatöissä. Henkilöstöllämme on monen vuoden kokemus useiden kohteiden piha-alueiden kohentamisesta. Pihatöillä tarkoitetaan rikkaruohojen kitkemistä istutusalueilta, istutuksien korjaamista ja uusimista sekä piha-alueen yleisilmeen parantamista. Piha- ja ulkotilojen toteutuksessa otamme aina huomioon persoonalliset toiveet ja pihan olosuhteet mm. oikeiden kasvivalintojen varmistamiseksi.

Meiltä onnistuu myös pihasuunnittelu, jonka tarkoituksena on antaa yksityiskohtainen suunnitelma pihan mahdollisista muutoksista, oli kyseessä sitten pieni kasvojenkohotus tai suurempi pihaurakka.

Viherkasvien huolto- ja hoitosopimukset

Jotta viherkasvit säilyvät hyväkuntoisina ja elinvoimaisina, niiden hoidosta täytyy huolehtia. Taitavat viherhuoltajamme pitävät toimistonne kasvit näyttävinä ja huolehtivat niiden kastelusta, lannoituksesta ja leikkaamisesta.

Myös silkkikasvien kohdalla tulee huolehtia kasvien kunnosta. Silkkikasvien huoltoon tottuneet työntekijämme pitävät huolen silkkikasvienne puhtaudesta säännöllisin väliajoin. Viherhuoltajiltamme voit myös kysyä rohkeasti vinkkejä ja neuvoja esim. omien kasviesi hoitoon tai hankintaan liittyen.

Facebook

Foriame Oy
Tiilipojanlenkki 4
01720 Vantaa
020 711 8680

Henkilökunta:
Sähköpostit muodossa: etunimi.sukunimi@foriame.fi

Tero Johansson
020 711 8681
+358 (0)500 777 000
toimitusjohtaja, myynti

Arja Nokela
020 711 8683
+358 (0)40 141 6143
myynti

Heidi Kupiainen
+358 (0)400 744 632
projektityöt

Judit Sibelius
+358 (0)40 830 2468
markkinointi

Anna Saarikko
toimisto/laskutus